Roosendaal – Raadhuisstraat

Bij Lounge 8 aan de Raadhuisstraat 70 in Roosendaal centrum kunt u terecht voor een avond oneindig genieten (all you can eat) in het restaurant, maar ook voor een klein hapje of een gezellig drankje in het Loungegedeelte met DJ.

Eenmaal door de deur stap je binnen in een luxe interieur dat warmte en gezelligheid uitstraalt. De tafels, stoelen en alle details stralen sfeer uit. De zaak loopt van de Nieuwe Markt door tot aan de Raadhuisstraat nr. 70, waar de ingang is.

Het restaurant is opgebouwd uit allerlei knusse zitgedeeltes, zodat er voor ieder gezelschap een intiem eigen hoekje kan worden gecreëerd. Of dat nu is bij de 3 meter lange open haard, in een gezellig nisje, aan een ronde tafel, of in de heuse VIP room voor 25 personen. Bij Lounge 8 Rooosendaal kunt u terecht tot en met wel 288 personen!

Afhaal en bezorging in Roosendaal

Het is mogelijk om af te halen en te laten bezorgen bij Sushi Eight!

Bekijk de bestelsite

Waarom Lounge 8?

Wij bieden onder andere sushi- en cocktailworkshops aan. Hierbij spelen we in op de wensen van uw gezelschap en stemmen alles persoonlijk met u af. U kunt bij ons terecht voor workshops vanaf een half uur, maar ook voor workshops die de hele dag duren. De aanvangsprijs is vanaf €8,80 p.p. Ook een leuk idee dus voor een kinderfeestje (zonder alcohol natuurlijk) of een vriendenuitje!
Het hele restaurant is volledig voorzien van airco, zodat u ook in de zomer van de koelte kunt genieten tijdens uw etentje! Uitstekend verzorgd door: www.van-zutphen.com
Lounge 8 zit waar voorheen Van Zeggeren Kindermode zat en het pand loopt met 68,5 meter door van de Raadhuisstraat tot aan de Nieuwe Markt
U bent dagelijks vanaf 16:30 uur welkom om gezellig een drankje te doen in ons Lounge gedeelte, te genieten van kleine hapjes voor een klein prijsje (vanaf €1,80 per stuk) of om te genieten van een avondvullend programma met eten en drinken. Onze live DJ en heerlijke cocktails zorgen voor een goede sfeer. Feestjes en partijen zijn op aanvraag.
U kunt ook bij ons vergaderen in een luxe, sfeervolle ambiance. U betaald alléén wat u gebruikt (met afspraak minimale consumptie). Alle bedenkbare faciliteiten bieden wij u naar uw wensen aan (beamer, scherm, clipboard, breakrooms). Ook voor teambuilding bent u bij ons op de juiste plek.
Ook kunt u bij ons terecht voor een borrel of feest. Alles is mogelijk en het was nog nooit zo makkelijk om het perfecte feestje te organiseren. Wij organiseren feesten en partijen vanaf 2 tot 200 personen.

Locaties

Roosendaal Raadhuisstraat 70

0165 751 822 Meer informatie