Nijnsel – Sonseweg

Mooi in Rooi, dat is Lounge 8!

28 oktober 2014 hebben wij onze deuren geopend in het pand dat bijna iedereen uit de omgeving van Nijnsel kent als ’t Leeuwke.
Onze vaste gasten herkennen de Lounge 8 stijl en beleving en voor nieuwe gasten hopen wij dat ze blij verrast zijn door de complete beleving.

In Nijnsel, gemeente Sint Oedenrode, vindt u ons aan de Sonseweg 3. Wij zijn dagelijks vanaf 16.30 uur open voor diner.

Afhaal en bezorging in Nijnsel

Vanaf 16:00 uur kunt u ook AFHALEN en LATEN BEZORGEN. Hiervoor kunt u via ons online bestelsysteem bij Sushi Eight bestellen. Wilt u vóór 16.00 uur eten komen afhalen? Dat is ook mogelijk. Hiervoor moet u een dag van te voren telefonisch bestellen.

Bestel nu

Waarom Lounge 8?

Zowel cadeaubonnen als workshops zijn een feest om te geven.
U kunt gratis parkeren bij Lounge 8 in Nijnsel.
Vanuit Veghel/Uden: A50, afslag Sint-Oedenrode, volg borden Son en Breugel. Vanuit Eindhoven: A50, afslag Son en Breugel, volg borden Nijnsel/Sint Oedenrode. Ook bereikbaar via openbaar vervoer Buslijn 152, 156 & 157, 1 minuut lopen.
Ook voor workshops op maat bent u bij ons aan het goede adres. Wij organiseren namelijk sushi- en cocktailworkshops. Voor overige mogelijkheden werken wij samen met betrouwbare partners. Meer informatie? Stuur dan een mailtje naar royvandenbraak@gmail.com of bel naar 041 375 0811.
Bent u er net als ons van overtuigd dat samenwerken loont? Neem gerust contact op om leuke (zakelijke) netwerk ideeën te bespreken.

Locaties

Roosendaal Raadhuisstraat 70

0165 751 822 Meer informatie