Eindhoven – Dommelstraat

18 oktober 2012 was de dag dat de oude danstempel Hollywood definitief opende als sushitempel Lounge 8. De officiële opening werd verzorgd door oud PSV voorzitter, dhr. Harry van Raaij.

Onze bekendheid is daarna snel gegroeid en wij omarmen u graag dagelijks (vanaf 16.30 uur) met onze filosofie.

De 8 in Lounge 8 staat namelijk voor oneindig in al het goede. Zoals gezelligheid, geluk, liefde, genieten. Wij hopen dan ook dat u een avond uit bij ons op die manier ervaart en wanneer u hierover praat, zal de avond eigenlijk tot in het oneindige verder gaan.

Waarom Lounge 8?

Uiteraard hebben wij een gezellig terras, voorzien van luifel en terrasverwarming, zodat u ook buiten van onze specialiteiten kunt genieten.
Aan de achterzijde van het pand in de Raiffeisenstraat (tot 21.00 uur betaald, 2 minuten lopen) Naast het station, bij de Effenaar, Stationsweg (tot 21.00 uur betaald, 2 minuten lopen) Parkeergarage Heuvelgalerie (24 uur betaald, 5 minuten lopen)
Op 5 minuten loopafstand van het NS station Eindhoven Centraal.
Het hele restaurant is volledig voorzien van airco, zodat u ook in de zomer van de koelte kunt genieten tijdens uw etentje! Uitstekend verzorgd door: www.van-zutphen.com
Onder de verschillende zitstijlen hebben wij ook klassieke Japanse kamers: u zit volgens Europees comfort en Japanse belevingswijze.
Met 6 meter is de open haard achter de 'dansvloer' de grootste van Nederland en je kunt hier ook nog eens in een privékamer achter dineren. Aangelegd door Sfeerhaarden de Kempen.
Voorheen beroemd als DE discotheek 'Hollywood', nu als Lounge 8. De oude dansvloer van de Hollywood ligt met een plaat die hier is opgenomen verborgen onder onze vloer, en doet het nog steeds. Wij noemen dit stukje dan ook nog steeds de dansvloer. Ook de muren zijn nog de originele uit vervlogen tijden.

Locaties

Eindhoven Dommelstraat 7

040 751 02 28 Meer informatie

Roosendaal Raadhuisstraat 70

0165 751 822 Meer informatie