Eindhoven – Catharinaplein

Sinds 28 maart 2014 hebben wij in Eindhoven een 2e Lounge 8 geopend aan het CATHARINAPLEIN 37 op de hoek van Stratumseind. Ook hier verzorgen wij met veel plezier een onvergetelijke avond uit voor u!

De menukaart bestaat uit meer dan 100 gerechten, met o.a.: salades, sushi, warme hapjes en Aziatische wokgerechten, grillgerechten en diverse desserts.

Ook hier ademt de sfeer Lounge; relax, chique, huiselijk en warm. Dit zijn allemaal termen die onze gasten ooit gebruikt hebben om hun ervaring te beschrijven. Oneindig genieten is waar Lounge 8 voor staat, dus kom en laat u in de watten leggen!

Waarom Lounge 8?

Een gezellig terras zodat u ook buiten van onze specialiteiten kunt genieten.
Gelegen op de 1e verdieping kunt u genieten van uitzicht op het Catharinaplein en de Catharinakerk, vooral bij evenementen zoals Glow en de Marathon.
Omdat uw beleving bij ons centraal staat, draait onze huis DJ live loungemuziek. Ook kunt u van woensdag tot en met zondag terecht onze JAZZBAR voor hippe cocktails en drankjes. Op vrijdag en zaterdag kunt u hier naar live muziek luisteren en met mooi weer is ons terras al vroeg open. https://www.facebook.com/jazzbareindhoven
Informeert u bij onze cocktailshakers naar de mogelijkheden..

Locaties

Eindhoven Dommelstraat 7

040 751 02 28 Meer informatie

Eindhoven Catharinaplein 37

040 246 88 08 Meer informatie

Roosendaal Raadhuisstraat 70

0165 751 822 Meer informatie